Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer (video update)

Zwanenburg: Wateroverlast door noodweerZwanenburg, 28 juli – Door het hevige noodweer stonden diverse straten in zwanenburg in korte tijd helemaal blank. Zo stond een deel van de Dennenlaan helemaal blank en in de Iepenlaan stond het water ook al tot aan de stoeprand. In de omgeving van de Marialaan en de Kastanjelaan was het water al bij sommige woningen naar binnengelopen.

De brandweer was druk bezig met groot materiaal om het water richting de Ringvaart te pompen. Door de grote slangen waren sommige delen van Zwanenburg niet meer toegankelijk met de auto.
De omgeving van de Marialaan heeft al jaren last van terugkerende wateroverlast, ondanks alle maatregelen die er genomen zijn, stond bij sommige bewoners het water weer aan de spreekwoordelijke lippen.

Fotografie: Eric van Lieshout Video: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer Zwanenburg: Wateroverlast door noodweer

Misschien vindt u dit ook interessant?