Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat (update)

Nieuw-Vennep: Woningbrand in de GelevinkstraatNieuw-Vennep, 27 juli – In de Gelevinkstraat heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brand gewoed op de eerste verdieping van een woning. Van de zogenaamde twee onder één kap woning woedde een uitslaande brand op de eerste verdieping in het onbewoonde gedeelte. Van het bewoonde gedeelte konden de bewoners de woning op tijd verlaten. Deze lagen te slapen en werden gewekt door agenten.
De brandweer schaalde de brand vrij snel op naar “middel”brand en kreeg assistentie van de hoogwerker uit Hoofddorp en een extra tankautospuit uit Lisserbroek. Een ambulance heeft de hele tijd bij de brand paraat gestaan.
De brand was redelijk snel onder controle, maar de bewoners moeten sowieso de nacht elders doorbrengen, ze konden nog even onder begeleiding van de brandweer enkele spullen uit de woning halen.
Omdat brandstichting niet uitgesloten kan worden, gaat de politie op een later tijdstip onderzoek doen. Een gespecialiseerd bedrijf is opgeroepen om het pand dicht te maken.

Update: 27-07-2014 | 09:53 Politiepersbericht

Nieuw-Vennep – Van zaterdag op zondagnacht heeft een brand gewoed in een woning aan de Gelevinkstraat. Tegen middernacht sloegen de vlammen uit het raam van een dakkapel op de eerste verdieping. Er waren geen personen in de woning aanwezig. Agenten hebben de buren op tijd gewaarschuwd hun woning te verlaten. Politie doet onderzoek naar de toedracht van de brand.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat Nieuw-Vennep: Woningbrand in de Gelevinkstraat

Misschien vindt u dit ook interessant?