Hoofddorp: Weer raak op het Taurusavenue

Hoofddorp: Weer raak op het TaurusavenueHoofddorp, 27 juli – Zondagmiddag rond half drie was het weer raak op de kruising Taurusavenue met de Rijnlanderweg. Twee personenwagens botsten op elkaar en één bestuurster raakte hierbij gewond.

De vrouw is na de nodige zorg van het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Beide wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd.
Het laatste ongeval was hier op 15 juli.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Weer raak op het Taurusavenue Hoofddorp: Weer raak op het Taurusavenue Hoofddorp: Weer raak op het Taurusavenue Hoofddorp: Weer raak op het Taurusavenue Hoofddorp: Weer raak op het Taurusavenue

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Weer raak op het Taurusavenue”

  1. dudeson

    Rijnlanderweg afsluiten voor doorgaand verkeer. Nieuwe ontsluiting via de bennebroekerweg en spoorlaan zijn ruimschoots voldoende. Laten we niet doen alsof het nieuwe kruispunt in eens gevaarlijker is geworden. De Rijnlanderweg was voor de nieuwe situatie al berucht.

  2. Tardus

    Die hele Taurusavenue is drama. Gele lijnen langs de stoepranden maar er staan constant vrachtbakken stil op de rijbaan.
    Afslaande voertuigen gaan eerst op de rem staan, dan de bocht om en met een beetje geluk zie je nog net even 1 blinkje van het knipperlicht.
    De een rijd keurig 50, de ander scheurt er met 100 langs
    Het verbod op linksafslaan wordt genegeerd, en eerlijk is eerlijk, mijn navigatie probeert me daar ook steeds linksaf te laten slaan om via de N201 en de oude afslagen de A4 op te krijgen. De meesten zullen wel weten dat dat niet meer kan, maar als je vreemd bent hier dan is dat knap tegenstrijdig en verwarrend

    Los daarvan, al die bochten kruisingen en verkeerslichten extra voor je een keer op de A4 bent, waardeloos. Van mij mag de oude situatie terug op deze aansluiting. De aansluiting bennebroekerweg erbij is wel een uitkomst, als ze daar ook die haakse bochten eens uithalen want die vertragen de doorstroming ook enorm.

  3. Wat dacht je van de volgende oplossing:

    de kruising compleet 1 meter diep uitgraven en daarmee opheffen:kun je er ook geen ongevallen meer hebben ….

    of is dit te kort door de bocht / over de kruising ?

    Gekkenhuis ……..

Reacties zijn gesloten.