Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4

Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4Nieuw-Vennep, 23 juli – Een personenwagen is woensdagmiddag van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen. Het ongeval gebeurde op de A4, halverwege de afrit naar Nieuw-Vennep, toen de personenwagen met twee volwassenen en een klein kindje om onbekende reden van de weg afraakte en in de sloot tot stilstand kwam.

Hulpdiensten werden massaal opgeroepen om te assisteren bij het ongeval, de inzittende konden er met behulp van medeweggebruikers zelf uit de auto komen. De brandweer is nog het water ingegaan om enkele bezittingen uit de wagen te halen.

Alle drie de inzittenden zijn na controle van het ambulancepersoneel, door de ambulance meegenomen en thuis afgezet. De auto is door de bergingsdienst uit de sloot getakeld en afgevoerd. Door het ongeval en de afhandeling was de afrit geruime tijd afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto in de sloot op afrit A4

Misschien vindt u dit ook interessant?