Hoofddorp: Orca in de Toolenburgerplas (foto update)

_MG_5488Hoofddorp, 22 juli – De hulpdiensten zijn maandagavond groots uitgerukt naar de Toolenburgplas in Hoofddorp. Rond 20.15 uur zag een voorbijganger dat er op het midden van de plas een opblaasbare orka dreef.

Ondanks de flinke wind bleef de orka op zijn plek, waardoor het vermoeden ontstond dat de orka ergens aan vast zat, in het ergste geval een kind.

De brandweer rukte onder meer met een duikploeg uit en ook de politie kwam ter plaatse om op onderzoek uit te gaan Een duiker van de brandweer is op een soort surfplank naar de orka gepeddeld. Daar aangekomen bleek het opblaasdier met een touw aan twee stenen was vastgemaakt. De brandweer heeft de orka mee terug genomen naar de kazerne als trofee. Wie achter de actie zit, is niet bekend.

Fotografie: Elvin Hendriks & Rowin van Diest

_MG_5487 _MG_5488Groot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in HoofddorpGroot alarm om ’orka’ in Toolenburgplas in Hoofddorp

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Orca in de Toolenburgerplas (foto update)”

  1. Saskia

    Orca of dolfijn? ;-)

Reacties zijn gesloten.