Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding voor het zebrapad

Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding voor het zebrapadHoofddorp, 21 juli – Een automobilist is maandagmiddag achterop een auto geklapt die voor het zebrapad stopte. Het ongeval gebeurde op het Burgemeester van Stamplein. De bestuurster van de voorste wagen had last van haar nek en werd in afwachting van de hulpverleners bijgestaan door een passant.

Ambulancepersoneel heeft zich verder over de vrouw ontfermd. Ondertussen was de brandweer ook gearriveerd en heeft de voertuigen veiliggesteld en het wegdek schoongespoten. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. De bestuurster hoefde na uitvoerige controle in de ambulance, niet mee naar het ziekenhuis.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding voor het zebrapad Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding voor het zebrapad Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding voor het zebrapad Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding voor het zebrapad Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding voor het zebrapad Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding voor het zebrapad Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding voor het zebrapad

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?