Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom (video update)

Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boomHoofddorp, 12 mei – Op de Weg om de Noord (N201) is maandagochtend een automobilist ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond half zeven toen de bestuurder de macht over het stuur verloor en op een boom klapte.

Hulpverleners, waaronder het traumateam uit Amsterdam werden naar het ongeval gedirigeerd om te assisteren. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto geknipt en met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

De brandweer heeft de zwaar beschadigde boom omgezaagd zodat deze niet meer uit zichzelf kon omvallen.
De auto is door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval en de afhandeling was de Weg om de Noord vanaf de brandweerkazerne tot de Hoofdweg richting Aalsmeer volledig afgesloten. Dit zal tot ongeveer 08.15 / 08.30 gaan duren.
Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom (video update)”

  1. Europa Boombescherming

    Zonde van die boom. Overigens raar dat je daar de macht over je stuur kwijt kunt raken en dan notabene in de binnenbocht zulke schade oplopen bij slechts 80 km/h…

Reacties zijn gesloten.