Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden (video update)

Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewondenSchiphol, 18 april – Op de Loevensteinse Randweg is een pendelbus met passagiers in het naast gelegen water terecht gekomen. Het ongeval gebeurde rond twee uur in de nacht toen de passagiersbus van de weg af raakte, en dwars door de vangrail schoot om in het water tot stilstand te komen.

Hulpverleners vanuit de hele omgeving werden opgeroepen om te assisteren. Passagiers die op eigen kracht uit de bus konden komen, zijn ondergebracht in een andere bus. In deze bus zijn ze onderzocht door ambulancemedewerkers. Ondertussen hebben brandweerduikers het water rond de bus afgezocht op mogelijke slachtoffers.

In de bus zaten totaal 29 personen, vijf personen raakten gewond, waaronder de 67-jarige buschauffeur uit bodegraven en twee kinderen. Alle vijf zijn naar ziekenhuizen in de omgeving overgebracht. De overige inzittenden werden door zorg van de luchthaven opgevangen. De twee kinderen zijn ter observatie opgenomen

De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de Marechaussee onderzoekt de toedracht van ongeval. De bus zal later door een bergingsbedrijf uit het water gehaald worden.

Fotografie: Eric van Lieshout, Erik Poort & Rob Franken

Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewondenEP_bus (1)EP_bus (2)EP_bus (3)EP_bus (4)EP_bus (5)EP_bus (7)EP_bus (8)SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Schiphol: Bus met passagiers raakt te water, 5 gewonden (video update)”

  1. aadjo

    Wat stoor ik mij toch mateloos aan die lachende gezichten!!! Er is wel een ernstig ongeluk gebeurd. wil je lachen, doe dat alsjeblieft niet in het zicht van een camera. Respect!

Reacties zijn gesloten.