Aalsmeerderbrug: Man gewond na ongeval met heftruck

 

SAMSUNG CSCAalsmeerderbrug, 17 april – Bij een ongeval op de Molenweg is een man gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond half elf in het bedrijf waar de man werkzaam is. Het slachtoffer raakte bekneld tussen de heftruck.

Diverse ambulances en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter kwamen assisteren bij het ongeval. Het slachtoffer is na de nodige medische zorg, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.
Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Molenweg Abrug (1) Aalsmeerderbrug: Man gewond na ongeval met heftruck Aalsmeerderbrug: Man gewond na ongeval met heftruck Aalsmeerderbrug: Man gewond na ongeval met heftruck Aalsmeerderbrug: Man gewond na ongeval met heftruck Aalsmeerderbrug: Man gewond na ongeval met heftruck Aalsmeerderbrug: Man gewond na ongeval met heftruck Aalsmeerderbrug: Man gewond na ongeval met heftruck SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCAalsmeerderbrug, 17 april – Bij een ongeval op de Molenweg is een man gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond half elf in het bedrijf waar de man werkzaam is. Het slachtoffer raakte bekneld tussen de heftruck. Diverse ambulances en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter kwamen assisteren bij het ongeval. Het slachtoffer is na de nodige medische zorg, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.
Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Misschien vindt u dit ook interessant?