Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie Merenweg (update)

Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie MerenwegHoofddorp, 14 april – Bij een ongeval op de Drie Merenweg is maandagavond een 33-jarige vrouw uit Badhoevedorp gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond zeven uur bij de verkeerslichten ter hoogte van de verbindingsweg naar de kruisweg.

Zowel de brandweer als twee ambulances werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. De bestuurster van de personenwagen, die achterop een stilstaande wagen botste is in de wagen gestabiliseerd en met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Na de nodige zorg is de vrouw met verwondingen aan haar hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurster, een 50-jarige Hoofddorpse, van de stilstaande wagen is in eerste instantie ook gestabiliseerd, na controle van het ambulancepersoneel behoefte de vrouw geen verdere zorg en is door de bergingsdienst thuis afgezet.

Beide voertuigen zijn afgesleept, het verkeer ondervond enige hinder, doordat 1 rijstrook richting Nieuw-Vennep afgesloten.

Vermoedelijk is de laagstaande zon, de oorzaak van het ongeval.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie Merenweg Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie Merenweg Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie Merenweg Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie Merenweg Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie Merenweg Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie Merenweg Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie Merenweg Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie Merenweg Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding op de Drie Merenweg

 

Misschien vindt u dit ook interessant?