Nieuw-Vennep: Traumahelikopter assisteert ambulancedienst (video update)

Nieuw-Vennep: Traumahelikopter assisteert ambulancedienstNieuw-Vennep, 6 september – De traumahelikopter uit Amsterdam, werd vrijdagochtend opgeroepen voor een inzet in Nieuw-Vennep. De ambulancedienst stond met twee ambulances bij een reanimatie en de ambulancemedewerkers hadden hulp nodig van de trauma-arts.

De traumahelikopter landde op een veldje aan de Eugenie Previnaireweg. Nadat de patiënt stabiel genoeg was om vervoerd te kunnen worden is deze onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis overgebracht. In dit geval ging het om een geleidend vervoer, de bedoeling is om in dit geval zoveel mogelijk hobbels en obstakels op de weg naar het ziekenhuis te vermijden.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

 

Nieuw-Vennep: Traumahelikopter assisteert ambulancedienst Nieuw-Vennep: Traumahelikopter assisteert ambulancedienst Nieuw-Vennep: Traumahelikopter assisteert ambulancedienst Nieuw-Vennep: Traumahelikopter assisteert ambulancedienst Nieuw-Vennep: Traumahelikopter assisteert ambulancedienst Nieuw-Vennep: Traumahelikopter assisteert ambulancedienst Nieuw-Vennep: Traumahelikopter assisteert ambulancedienst080913DSCF2226 080913DSCF2211 080913DSCF2214 080913DSCF2221

Misschien vindt u dit ook interessant?