Hoofddorp: New York pizza Muiderbos overvallen

Hoofddorp: New York pizza Muiderbos overvallenHoofddorp, 11 maart – Het New York pizza filiaal in het winkelcentrum Paradijs aan het Muiderbos is maandagavond rond de klok van 10 uur overvallen door twee overvallers.  Zij bedreigden het personeel met een wapen en maakten slechts een klein geldbedrag buit.

Zoals elke overval heeft ook deze gewapende overval veel impact gehad op het personeel.

De politie is direct een onderzoek gestart in de omgeving, maar trof helaas geen daders meer aan. De overvallers (vermoedelijk 2 mannen) zijn vermoedelijk met een bromfiets gevlucht.

Van de overvallers is het volgende signalement bekend:

Dader 1:
– blanke man
– lengte ongeveer 1.70 meter lang
– blauwe spijkerbroek
Dader 2:
– man
– ongeveer 1.90 meter lang
– geheel donker gekleed.

Mocht u iets gezien hebben in de omgeving van het Muiderbos maandagavond tussen 21.15 en 22.15 uur: twee mannen op een bromfiets of iets anders dat gelinkt kan worden aan deze overval, dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met het Overvallenteam via 0900-8844.

Heeft u andere informatie of denkt u te weten wie deze overvallers zijn, maar wilt u anoniem blijven, meldt dan s.v.p. anoniem en bel met M.: 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Gisteren was er ook al een overval in Hoofddorp, toen werd een videotheek in Toolenburg voor de derde keer in korte tijd overvallen.

  • Fotografie: Eric van Lieshout
  • Video: Keesjan Haasnoot & Michel van Bergen

Hoofddorp: New York pizza Muiderbos overvallen Hoofddorp: New York pizza Muiderbos overvallen Hoofddorp: New York pizza Muiderbos overvallen Hoofddorp: New York pizza Muiderbos overvallen Hoofddorp: New York pizza Muiderbos overvallen

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: New York pizza Muiderbos overvallen”

  1. woei

    Tuurlijk moeten de daders gepakt EN bestraft. Maar ook de te hardrijders moeten gepakt en gestarft.
    Een overvaller is helaas minder opvallend te herkennen maar ook zij zullen gepakt worden!
    Eenmaal slachtoffer van een te hardrijder en je praat wel anders.

  2. Ietwietwaait

    Het wordt tijd dat deze criminelen worden opgepakt, want je maakt mij niet wijs dat dit niet steeds om dezelfde personen gaat. Hoe wrang is het dan om dit bericht te zien naast een ander waarin middels een lasergun 918 “criminelen” zijn betrapt….. dan kan het ineens wél…

Reacties zijn gesloten.