Badhoevedorp: Overvaller slaat twee keer toe (update)

Badhoevedorp:  Overvaller slaat twee keer toeBadhoevedorp, 2 februari – Een fotozaak in de Arendsstraat en een opticien aan het Lorenzplein zijn zaterdag het doelwit van een overval geweest. Een 31-jarige man bedreigde in de fotoshop het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa.

Via Burgernet werd er verzocht uit te kijken naar een 40 jarige man, met een grijze bivakmuts en een Albert Heijn tas.  Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat.

Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.

Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp:  Overvaller slaat twee keer toe Badhoevedorp:  Overvaller slaat twee keer toe Badhoevedorp:  Overvaller slaat twee keer toe Badhoevedorp:  Overvaller slaat twee keer toe Badhoevedorp:  Overvaller slaat twee keer toe

 

Misschien vindt u dit ook interessant?